Om min bukplastik blogg

Välkommen till min bukplastik blogg . Jag en kvinna på 42 år. Jag har två barn, en son född 2007 och en dotter född 2010. Jag gick upp en hel del i vikt under mina graviditeter. Efter sonen återhämtade sig min kropp ganska bra men inte efter dottern. Jag anser mig inte vara en fåfäng person utan en vanlig kvinna som kämpade i flera år för att få tillbaka min kroppsform. Den den lösa huden på magen vill inte gå bort och det var då jag började fundera på att göra något åt den. Så jag började gör research om en bukplastikoperation och efter att en vän gjort det vågade jag också. Resan efteråt har varit lite upp och ner och om mitt första år har jag sammanfattat i denna bukplastik blogg. Min resa börjar här operationsberättelse bukplastikoperation

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *